CONTACT Verenigingsgebouw Kraaijenbergstraat 2-A 8051 XN HATTEM contact@hsvhelptelkander.nl
Tevens zijn wij op zoek naar een (welkome) aanvulling van onze onderhoudscommissie. Gezocht wordt naar enkele personen die af en toe de handen uit de mouwen kunnen en willen steken waar dat noodzakelijk is. Inlichtingen bij Harry Tieke (g.tieke@home.nl) en Herman Tijssen (hermantijssen@hotmail.com).
Wegens ziekte van de huidige secretaris zijn wij op zoek naar een gemotiveerde secretaris van onze mooie hengelsportvereniging. Schroom niet, en maak uw belangstelling bekend bij de voorzitter: DirkJan Septer (dsepter@ziggo.nl) Deze kan u ook verder inlichten over deze vacature. Zolang deze mededeling op de website staat, kunt u zich melden.
© johnbronkhorst.nl
Op zaterdag 23 oktober a.s. vindt de jaarlijkse prijzenwedstrijd plaats in de Urkervaart nabij Tollebeek. Een prachtige gratis wedstrijd met mooie prijzen. Alle leden van aangesloten HSVen vanuit Sportvisserij Oost-Nederland mogen gratis deelnemen aan deze mooie wedstrijd. Ook worden er tijdens de prijzenwedstrijd de federatief kampioenschappen feeder, dobberdragend heren/U15/U20/U25 gevist, omdat deze als losse wedstrijd niet plaats hebben kunnen vinden. Voor meer info en aanmelding, klik hier.